top of page
  • Foto del escritorÚna Fingal

"La canción del bardo" a la tertúlia de la Biblioteca Manuel de Pedrolo


Sessió intensa i inoblidable al Club de Lectura de la Bibliiteca Manuel de Pedrolo, a Sant Pere de Ribes, amb "La Canción del Bardo". Emocionant per la retrobada amb algunes lectores de quan jo coordinava el club, i amb la seva conductora actual, Sílvia Romero, excel.lent coordinadora, millor persona, bona amiga i escriptora brillant. Ha estat genial, un somni, un premi i un honor per a un escriptor escoltar les vostres interesantíssimes aportacions! Un plaer de tot cor, gràcies a tots i totes, i també a la seva directora, Laia Bertran, per aquesta càlida i bonica acollida!!! A més en el dia d'una efemèride important, el dia que es cumplien els 101 anys dels successos que narra la novel.la😍 28/04/1916 — 28/04/2017


El Club de Lectura de la Biblioteca Manuel de Pedrolo

El Club de Lectura de la Biblioteca Manuel de Pedrolo

6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page