top of page
  • Foto del escritorÚna Fingal

Sant Jordi!


Aquest Sant Jordi 2017, els autors de Playa de Ákaba van venir a signar els seus llibres a Vilanova i la Geltrú, al Museu del Ferrocarril, i vam poder compartir uns meravellosos i intensos moments, de llibres i roses, i la màgia de les lletres. Els vam entrevistar la bona amiga, magnífica escriptora i excel·lent editora, Tere Oteo i jo mateixa, Úna Fingal, que també vaig signar llibres. Tot un honor!

Gràcies a tots, vareu estar fantàstics! Gràcies al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú pel seu suport i amistat i gràcies a Playa de Ákaba i a Noemí Trujillo per la confiança. Brindem per molts més Sant Jordis junts! Va ser preciós! Tot un èxit!!!


Sant Jordi 2017 al Museu del Ferrocarril


Ressaca emocional

"Avui és un dia de gran ressaca emocional, les roses dels meus estimats!!! Gràcieeeeees!!! Us estimo!!!!❤❤❤🌹🌹🌹"

Ens van acompanyar:

ROCÍO BIEDMA, autora de EL VÉRTIGO DE LA LIBÉLULA (Ópera prima edit)

JAVIER TAPIA, autor de EL PRIMER PEREGRINO OSCAR GUERRERO, autor de EL COLECCIONISTA DE ATARDECERES MARÍA JOSÉ VOLTES, autora de LA LUNA HUELE A LAVANDA BLANCA DEL CERRO, autora de UN SENDERO DE CLAVELES LOLA FERNÁNDEZ, autora de TIEMPOS DE SAL


Magnífics!

Magnífics!

(C) María José Voltes


Tere Oteo y Úna Fingal

Con Tere Oteo Iglesias, es imposible no hacer trastadas y pasar a otros mundos, juntas hemos deambulado por otra dimensión!!! Te quiero, amiga!!!❤🌹😍


Úna Fingal siempre en el otro mundo

Úna Fingal siempre en otro mundo.

Va haver-hi molta intensitat i un públic extraòrdinari!

(c) Lola Fernández


Un detalle hermoso de dos hermosas mujeres, gracias Lola Fernández Estévez y Blanca del Cerro, que el éxito os acompañe largo y lejos! 😍😍😍🌹🌹🌹Fabulós Sant Jordi! AgraIda!


(C) Fotografía, deferencia Luisa Gil


(Selfie)

I per acabar us vull recomenar un parell d'interessantíssims articles apareguts avui. Ens parlen del què s'ha convertit Sant Jordi. Els trobo molt encertats!

"Se acabó Sant Jordi" . Andreu Martín. El Periódico. Clickeu AQUÍ.

"Libros, rosas y deshechos". Dolors Fernández. La Marca Negra ediciones. Clickeu AQUÍ.

2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page